Portfolio

Hier staan verschillende projecten die ik uitgevoerd heb, sommigen eenmalig en sommige doorlopend. De teksten zijn te zien als je op het plaatje klikt. Voor actueel nieuws kun je ook op mijn Facebook-pagina kijken.

Schermafbeelding 2015-12-29 om 10.38.51

Markhorst Elektro, Duurzaam en Beveiliging
www.markhorstelektro.nl

Het was voor Edwin Markhorst hoog tijd voor een nieuwe website, en die heb ik samen met Imca van de Weem Photography en Burgmans Reclame in elkaar gezet. Alle teksten op de website heb ik geschreven.

logo_efficio

Efficio Groep
www.efficio-groep.nl

Sinds kort ben ik met Tekstijn lid geworden van Efficio Groep. Ik ben communicatie-medewerker binnen de bedrijvengroep en verzorg een nieuwsbrief, Facebook, blogs en website voor de verschillende bedrijven binnen de groep.

rockportaal-logo-10-jaar

Rockportaal
www.rockportaal.nl

Na muziek.nl schrijf ik nu voor Rockportaal. Hierboven vind je een overzicht als je op het plaatje klikt.

Muzieknl_banner

Muziek.nl
www.muziek.nl

Zo af en toe schrijf ik voor Muziek.nl een recensie van een concert of CD. Als je op het plaatje hierboven klikt zie je een overzicht.

Donkerblauw_Roze

Content Magazine
www.contentmagazine.nl

Een glossy die al het moois van de Brabantse Kempen laat zien. Het blad verschijnt elke twee maanden. Tekstijn verzorgt elke editie enkele artikelen. Zie het nieuwsoverzicht voor de reeds gepubliceerde artikelen.

AML Verpakkingen
www.amlverpakkingen.nl

Dit verpakkingsbedrijf in het Limburgse Beringe heeft sinds kort een nieuwe website, gemaakt door Marije Fransen van MaMa Design. De teksten zijn door Tekstijn nagekeken voordat de website gelanceerd werd.

 

DJ Toine
www.djtoine.nl

Voor de website van deze feest-DJ heeft Tekstijn zowel teksten geschreven als enkele bestaande teksten nagekeken.

Mosik 2 te Duizel
Website-archief

Dit unieke project gebruikt een website om een huis te verkopen. En met succes – het huis is inmiddels verkocht. Tekstijn heeft de teksten op de website verzorgd en werkte hierbij samen met  Bas de Beer van Ursus Design.

D’n Oppaz
www.dn-oppazz.nl

Deze website is tekstueel geheel ingericht door Tekstijn. Naast de website is ook de tekst in de folder door Tekstijn verzorgd. De website is gemaakt door Marije Fransen van MaMa Design.


Voet en Goed
www.voetengoed.nl

Tekstuele inrichting van de website aan de hand van gegeven input en enkele externe bronnen. Alle teksten op de website zijn verzorgd door Tekstijn. De website is gemaakt door Marije Fransen van MaMa Design.

dlc_banner

Dennis Laureijs Communicatie
www.dennislaureijs.nl

Redactioneel werk van de informatie die zich al op de website bevond. De teksten zijn nagekeken en op basis van een beknopt verslag kon Dennis Laureijs de website verbeteren.

PC55 – Van Huis tot Huis
www.pc55.nl

Tekstijn verzorgt wekelijks verschillende teksten voor PC55. Dit zijn met name verslagen aan de hand van interviews, gebeurtenissen of aangeleverde informatie.

Schermafbeelding 2013-09-18 om 11.31.26

Stidjen’s Columns
www.stidjen.wordpress.com

Een verzameling van alle journalistieke teksten geschreven voor PC55. Op deze site is al het verrichte werk voor PC55 terug te vinden.

Comments are closed.