Kom kijken in de Oude Jongensschool!

Open dag op zaterdag 1 oktober

Zo’n 4 jaar nadat Van Beers Hoogeloon B.V. de Oude Jongensschool kocht is deze nu volledig operationeel: beneden aan de voorzijde zit DiVino, daar achter en op de bovenverdieping bevinden zich flexwerkplekken en kantoorruimtes voor lokale ondernemers. Het barst er al maanden van de creatieve energie, maar op 1 oktober is het moment dan echt daar dat de Oude Jongensschool officieel open is. Komt u ook kijken tijdens de open dag?

Kansrijk broeinest

Restaurant en wijnbar DiVino heeft al ruim een jaar haar deuren geopend aan de voorzijde van het pand, dat uitkijkt over de Markt en de Rode Loper. Ondertussen begon, letterlijk op de achtergrond, het werk aan de kantoorruimtes en (flex)werkplekken aan de achterkant.

Het verbouwen van het werkplek-gedeelte had minder prioriteit dan DiVino. Daarom is er begonnen met de verbouwing aan de achterzijde na de officiële opening van het restaurant. En dat had nogal wat in, weet Erik. “De zolder moest echt helemaal op de schop”, kijkt hij terug. “We zijn flink aan de bak gemoeten, maar hebben nu een resultaat neer kunnen zetten waar we trots op zijn.”

Klaar voor de toekomst

“Het idee was om werkplekken en kantoorruimtes te creëren voor lokale ondernemers”, vertelt Erik. Als commercieel directeur van Efficio Groep is hij heilig overtuigd van de kracht van samenwerken, en het laten doen waar iedereen goed in is. “Op een plek als deze kan dat”, gaat hij verder. “Mensen hebben hun eigen kantoorruimte of werkplek, maar kunnen altijd bij elkaar aankloppen voor snel advies, maar ook voor grotere projecten om samen aan te pakken.”

De Oude Jongensschool is nu een plek die ruimschoots voldoet aan de wensen van ondernemers anno 2016. Er is razendsnel internet, faciliteiten zoals een volwaardige keuken en een koffie-automaat, en natuurlijk de aanwezigheid van andere creatieve ondernemersbreinen die altijd even mee willen sparren of helpen. En laten we niet vergeten dat er plekken zijn om samen te eten of vergaderen, niet in de laatste plaats bij de onderburen van DiVino.

Zaterdag 1 oktober open dag

Dit alles kun je zelf komen bekijken op zaterdag 1 oktober. De Oude Jongensschool opent haar deuren van 10.00 uur tot 14.00 uur. Neem een kijkje bij de reeds gevestigde bedrijven en ondernemers, en wie weet heb je wel interesse in een van de ruimtes die nog beschikbaar zijn. Maak kennis met de enthousiaste ondernemers die er samen voor gezorgd hebben dat de Oude Jongensschool een nieuw en sprankelend aangezicht heeft gekregen.

Erik en Hanneke leiden je graag rond en vertellen over de mogelijkheden van de nieuwe Oude Jongensschool in Hapert. Wie weet maak je op zaterdag 1 oktober wel kennis met jouw nieuwe werkplek of kantoorruimte, gevestigd aan de meest bruisende plek van de Hapertse Markt.

ojs_opendag

Win-It

Het bedrijf begon in 2014 met sportprijzen, maar breidde al snel uit naar bedrijfs-, promotionele- en sportkleding. Kwaliteitskleding waarbij aan alles gedacht is, voor bijvoorbeeld industrie, de bouw, horeca, zorg en transport.

DiVino

Ontdek de Italiaanse manier van genieten bij DiVino. Of het nu voor een kopje koffie, een glas wijn, een snelle lunch of juist een hele avond gezellig tafelen is, bij DiVino staat er maar één vraag centraal: waar heb je zin in?

Efficio Groep

Ondernemen in vrijheid en toch deel uitmaken van een collectief. Het beste resultaat ontstaat als iedereen kan doen waar hij goed in is. Efficio Groep haalt het beste in iedereen naar boven.

Imca van de Weem Photography

Dat ene unieke moment vastleggen, zodat je er de rest van je leven van kunt genieten.

Beelden zeggen vaak zoveel meer dan woorden! Imca gaat voor een persoonlijke benadering en zoomt in op jouw identiteit en karakter.

Van Beers Hoogeloon B.V.

Een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Ze realiseren grote en kleine projecten in Nederland en België, maar hebben ook oog voor cultuur en geschiedenis. Dat was immers het begin van de nieuwe bestemming voor de Oude Jongensschool.

Baangarant Uitzendbureau

Gespecialiseerd in het bemiddelen van werknemers voor regionale bedrijven. Baangarant bemiddelt in alle mogelijke branches en op elk gewenst niveau. De dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren, payrolling en werving & selectie.

Werkenindekempen.nl

Kempenaren willen in de buurt werken, en bedrijven willen Kempenaren. Zij komen met elkaar in contact op werkenindekempen.nl. Je vindt er banen in de productie, techniek, zorg, administratie, horeca, verkoop, automatisering en meer.

Ontwerpbureau Kleur M

Een grafisch ontwerpbureau voor onder andere logo’s, pictogrammen, folders, advertenties en websites. Kleur M gaat op zoek naar het pakkende logo, de uitdagende website en een passende huisstijl.

Upform Engineering

Upform is een allround bouwkundig tekenbureau dat intern of extern tekeningen maakt voor bijvoorbeeld de bouw, renovaties, veiligheidsplannen, ontruimingstekeningen, visuals en impressies. Upform staat voor kwaliteit, flexibiliteit en meedenken.

YIP (Yver Intermediair Platform)

Intermediairs in de arbeidsbemiddeling hebben hun handen vol aan randzaken, terwijl ze eigenlijk maar in één ding echt geïnteresseerd zijn: de perfecte match. YIP neemt intermediairs die administratieve en juridische rompslomp graag uit handen.

Yver Personeel

Yver selecteert werknemers uit binnen- en buitenland op hun specifieke ervaring om de groeiende personeelstekorten in de metaalverwerkende industrie en de automotive branche op te vullen. Yver gaat de uitdaging aan.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.