Twale baba!

Iyobo4Christ legt al haar energie in nieuwe single

Begin deze maand bracht zangeres Iyobo4Christ haar nieuwe single ‘Twale Baba’ uit. Het betekent ‘heer, ik begroet u’. Met haar single blikt ze terug op een moeilijke tijd in een stijl die haar fans niet van haar verwacht hebben. Eindelijk is de energie die ze tijdens haar optredens geeft terug te horen op een single.

De energie van gospel

“Deze single is anders dan wat mijn fans van me gewend zijn”, begint Iyobo te vertellen. “Ze kennen van mij de zachte kant, die met emotionele liedjes de mensen raakt. Maar als ik op het podium sta, komt er wel een energie in me vrij. Die energie heb ik nu als uitgangspunt genomen voor Twale Baba. Het is een gospel, een lied van ‘praise’, waarbij ik God dank. Twale Baba gaat helemaal los!”

Het afgelopen jaar heeft Iyobo veel meegemaakt. Ze is gescheiden, maar dat is nu een gesloten boek. “Ik heb zelfs in een rotsituatie zo veel bereikt”, blikt ze terug. “Ik heb mezelf er doorheen weten te slepen, maar dat deed ik niet alleen. Met Twale Baba bedank ik mijn belangrijkste drijfveer – ik breng een saluut aan God.”

Wandelend boek

Iyobo4Christ heeft bewust gekozen voor een andere weg met haar muziek. “Ik wil meer mensen bereiken”, zegt ze. “Ik wil mijn energie en mijn verhaal met zo veel mogelijk mensen delen. Ik ben een wandelend boek door al mijn ervaringen. Ik hoop dat mensen mij lezen en er sterker van worden. Dankzij God ben ik er bovenop gekomen. In Twale Baba bedank ik de Heer daarvoor. Zonder God had ik hier nu niet gestaan. Ik ben dankbaar dat ik op een podium mag staan en mijn muziek kan delen.”

Dankzij een Nigeriaanse pastoor heeft Iyobo4Christ haar single kunnen financieren. Deze is inmiddels te vinden op Spotify, Amazon, iTunes en CD Baby. “De opbrengsten van het nummer gaan naar verschillende jeugdinstanties in Nigeria”, zegt ze. “Ik heb een passie om de jeugd te helpen.”

Downloaden

Download Twale Baba dus nu via bovengenoemde verkooppunten. Je kunt op de hoogte blijven van Iyobo door op Facebook te kijken op haar pagina ‘Iyobo ForChrist’, of ‘Iyobo Inspirational & Entertainment Home’. Op laatstgenoemde plaatst ze bijna elke dag een verhaal om je te motiveren of juist aan het denken te zetten.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.